Høslætkursus på Søndersø-hjertegræsengen

Aktivitet i naturen – gratis og meningsfuld konditionstræning.

Nu kan du igen få chancen for at svinge en le. Værløse høslætlaug inviterer til høslæt mandag 19. august 2019 kl. 10 til ca 13. Det foregår på den sædvanlige eng sydvest for Søndersø, som man passerer når man bruger stien rundt om søen.


Græsset er vokset så kraftigt i år, at vi vurderer at det vil gavne de vilde blomster hvis vi foretager et såkaldt 'efterslæt', altså fjernelse af det grove græs for anden gang i år, efter første slæt i maj.
Du er velkommen til at være med, også hvis du aldrig før selv har prøvet at slå med le. I så fald må du lige skrive til janelindum@gmail.com så vi kan skaffe dig en le. Det er vigtigt at lære hvordan man bevæger sig med det store redskab, så man ikke får ondt i ryggen, men når man har lært det, er det en dejlig beskæftigelse. Det er hyggelig og meningsfuld naturpleje, og samtidig kan man få brugt sin krop og nyde naturen – uden larm. Kom og prøv!


Det er måske vanskeligt for nogle, at det i år er lagt på en en hverdag, men hvis du er interesseret i at stå på listen, er du velkommen til at melde det til formanden alligevel - gerne på nedenstående adresse.


Arrangører: miljøforeningen Furesø Agenda 21, Værløse Naturgruppe og DN
Med venlig hilsen,
Jane Lindum, formand for FA21


E-mail: janelindum@gmail.com

18_lars-kamp31-imgl1992-1.jpg
 Foto: Ole Herbst